Да събереш Том Харди и Шарлиз Терон на снимачната площадка звучи

...
Да събереш Том Харди и Шарлиз Терон на снимачната площадка звучи
Коментари Харесай

Враждата на Шарлиз Терон и Том Харди зад кадър в Mad Max: Fury Road

Да събереш Том Харди и Шарлиз Терон на снимачната площадка звучи като фантазия на много режисьори. Тя е носителка на " Оскар " и една от най-известните дами в киното от последните 20 години, той е секс знак на своето потомство и евентуален претендент за костюма на Джеймс Бонд. 

Какво може да се обърка? Всичко, както демонстрира историята на снимането на " Mad Max: Fury Road " от 2015 г. 

Постапокалиптичният екшън на Джордж Милър получава 6 награди от 10 номинации за " Оскар ". Включват го и в най-престижната категория с претендентите за най-хубав филм на годината. Критиката го превъзнася, а международният боксофис събира близо 375 милиона $. 

Двамата артисти в основните функции обаче едвам не се сбиват по време на фотосите, а сътрудниците им, измежду които Зоуи Кравиц, Никълъс Холт и Роузи Хънтингтън-Уайтли, стават очевидци на непрекъснатите разногласия сред Терон и Харди. 

Цялата история е разказана от журналиста Кайл Бюканан, който събира десетки изявленията със спомените на основните настоящи лица в новата си книга. 

Комбинацията между Шарлиз и Том се оказва избухлива. И двамата са безспорни гении, само че стилът им на работа е напълно друг. Харди е провокативен, обича опитите с облика си, търси пояснение и мотивация за всяка сцена от кино лентата. Терон е доста по-директна, а желанието й е работата да се прави бързо и по проект.

Харди постоянно закъснява за фотоси, а Терон не може да чака - преди малко е завършила с процедурата по осиновяване на второто й дете, което има потребност от грижа. 

Снимките, които се организират в Намибия и Южна Африка, обаче се проточват прекомерно дълго. В един от случаите екипът работи в продължение на 14 часа, а най-после се оказва, че имат не повече от 30 секунди потребен материал за кино лентата. 

Том Харди реагира с яд и неодобрение против Джордж Милър, само че в самият той предизвика напрежение от страна на Шарлиз Терон. 

" Все едно да гледаш по какъв начин двама родители се карат в колата. Или спорехме, или се игнорирахме взаимно. Не знам кое беше по-лошото. А сътрудниците ни трябваше да се оправят с всичко това. Беше извънредно. Работната конюнктура не беше удобна. Не биваше да го вършим, трябваше да се държим по-добре, признавам си ", споделя Терон в книгата. 

Хората от снимачния екип удостоверяват, че нетърпимостта посред им е била явна - " двамата не желаеха да се допират, не желаеха да се поглеждат, не се обръщаха към другия в случай че камерата не работи ", както споделя един от монтажистите. 

Шарлиз Терон твърди, че главната причина за напрежението й е била тоталният страх и " режим на оцеляване ", в който се озовава по време на фотосите. 

Кулминацията настава в деня, в който Том Харди за следващ път закъснява за работа - през това време Терон седи и чака в автомобила на героинята си, изцяло гримирана и готова за фотоси. 

Партньорът й се появява три часа по-късно, което провокира цялостен скандал.

Шарлиз Терон стартира да крещи и да ругае Харди за това, че се отнася " неуважително " към екипа и упорства да бъде санкциониран със 100 хиляди $ за всяка минута, в която е забавил останалите хора. 

Той не й остава задължен и избухва задоволително нападателно, с цел да накара Терон да потърси отбрана от продуцентите. Оттогава нататък жена от екипа я съпровожда на всички места поради терзанието й от Том Харди - с изключение на когато би трябвало да снимат общите си подиуми. 

Харди отхвърля намеците, че е тормозил Шарлиз Терон по време на фотосите. Той я разказва като " мощна жена и доста сериозна актриса ", която има " голямо благосъстояние на артистични заложби ". 

Изпълнителният продуцент на кино лентата Иън Смит твърди, че напрежението сред двамата " единствено акцентира любовта, която съществува сред тях във кино лентата ". 

" Най-лошото нещо е безразличието, а повярвайте ми, сред тях нямаше никакво равнодушие ", споделя той. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР